Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
-45% Bicicleta Look 795 LIGHT ULTEGRA R8000 Negru Rosu Alb 2016

Despre LOOK:

Primul cuvant la care te gandesti cand auzi de Look este inovatia. Design-ul futuristic unic, greutatea redusa si calitatea ireprosabila sunt definitorii pentru orice produs al companiei franceze.
Look si-a inceput reputatia de brand avantgardist odata cu inventarea primei pedale automate din lume in 1984. O noutate absoluta la acea vreme, sistemul de pedalaj Look si-a dovedit valoarea un an mai tarziu cand i-a adus lui Bernard Hinault victoria in Turul Frantei.
Look nu s-a oprit la pedale pentru ca dupa doi ani iarasi a revolutionat lumea ciclismului producand primul cadru de carbon. Avand o capacitate dobandita de a face previziuni exacte ale directiei industriei de biciclete Look a acumulat 20 de ani de experienta in lucrul cu fibra de carbon iar astazi cand carbonul este ubicuu in materie de produse de performanta, produsele Look sunt cu o generatie inaintea competitorilor cei mai apropiati. 

LOOK 795

Mergi mai departe, pedaleaza mai mult, bucura-te de comfort la superlativ!

795 AERO TECHNOLOGY

Aceasta tehnolgie ofera o crestere aerodinamica de 11% fata de o bicicleta clasica. Distanta de 100 km pe un traseu plat, cu o putere medie de 300W ar reprezenta un castig de 1,14"


COMPATIBILITATE CABLURI INTEGRATE DI2

Toate cablurile sunt ascunde prin cadru. Exista posibilitatea de a converti usor cadrul pentru DI2 sau cabluri mecanice.


DIRECT DRIVE CONCEPT

Acest concept reprezinta optimizarea tuturor parametrilor in alcatuirea cadrului care se face in mod deosebit prin integrarea pipei ca o extindere a cadrului.
Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Bicicleta Look 795 LIGHT ULTEGRA R8000 Negru Rosu Alb 2016

  • Cod produs: 795 Light
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 25.900,00 Lei
  • 14.200,00 Lei

Opţiuni disponibile

Loading...
Loading...
Loading...