Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
Bicicleta LOOK 979 29er

Despre LOOK:

Primul cuvant la care te gandesti cand auzi de Look este inovatia. Design-ul futuristic unic, greutatea redusa si calitatea ireprosabila sunt definitorii pentru orice produs al companiei franceze.
Look si-a inceput reputatia de brand avantgardist odata cu inventarea primei pedale automate din lume in 1984. O noutate absoluta la acea vreme, sistemul de pedalaj Look si-a dovedit valoarea un an mai tarziu cand i-a adus lui Bernard Hinault victoria in Turul Frantei.
Look nu s-a oprit la pedale pentru ca dupa doi ani iarasi a revolutionat lumea ciclismului producand primul cadru de carbon. Avand o capacitate dobandita de a face previziuni exacte ale directiei industriei de biciclete Look a acumulat 20 de ani de experienta in lucrul cu fibra de carbon iar astazi cand carbonul este ubicuu in materie de produse de performanta, produsele Look sunt cu o generatie inaintea competitorilor cei mai apropiati. 

ALEGE-TI BICICLETA POTRIVITA DUPA INALTIMEA TA

 < 1,73 m        --> LOOK 977
1,73 // 1,78 m -->LOOK 977 sau 979
 > 1,73 m        --> LOOK 979

LOOK 979

CADRU FULL CARBON HIGH MODULUS

Look a utilizat un tip de fibra de carbon special in fabricarea modelului 979. Cadrul realizat din carbon HM este foarte usor si nu compromite performanta si comfortul. Gratie constructiei unitare s-au atins niveluri reamarcabile in ce priveste rezistenta si durabilitatea in timp. Pentru fi siguri ca produsul lor rezista la orice ciclist pe orice traseu de XC inginerii Look au proiectat ranforsari speciale in locuri cheie. In plus constructia HM a dovedit de mult dimp rezistenta la impact, spulberand mitul cadrelor de carbon care se sparg!

CHAINSTAY-URI RIGIDE SI SEATSTAY-URI FLEXIBILE

Chainstay-urile sunt supradimensionate pentru a transmite eficient energia in timp ce seatstay-urile au fost gandite pentru a absorbi socurile.  Orientarea fibrelor de carbon si suprafata plata ofera doua avantaje: imbunatatesc flexibilitatea in plan vertical si conserva rigiditatea laterala

RULMENTI ANGRENAJ PF BB 89.5

Acest sistem permite montarea dircta a unui monobloc press fit Shimano cu ax de 24mm. Avantajele acestui sistem sunt montarea usoara, viata mai lunga a rulmentilor si rigiditate sporita.

COMPATIBIL CU SCHIMBATOR CONVENTIONAL CU TRAGERE LATERALA SAU SHIMANO DI2

Opritoarele de cablu sunt detasabile, acest lucru face posibila conversia la sistemul cu schimbatoare electronice Shimano DI2

CABLURI TRASE PRIN CADRU

Traseele cadrelor sunt integrate in tevile cadrului. Exista doua optiuni pentru montarea cablului schimbatorului de fata, cu tragere pe sus, sau cu tragere laterala pentru noile sisteme Shimano. Pentru ca montarea sa fie mai simpla furtunele franelor hidraulice nu trec prin cadru.

GEOMETRIE SMART, POSTURA PERFECTA

Proiectarea geometriei bicicletei s-a facut tinand cont de ultimele tendinte ale industriei. Unghiul furcii de 71.3 (29) si 70.6 (27.5) va folosi suspensia la capacitate maxima. Lungimea chainstay-urilor (430mm la 27.5 si 438mm la 29) face ca distanta dintre axe sa fie aproape identica la ambele versiuni ale bicicletei. Datorita acestei caracteristici dezavantajele specifice geometriilor clasice 27.5 si 29 aproape ca dispar, iar Look-ul tau va avea mereu un comportament predictibil si stabil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Bicicleta LOOK 979 29er

  • Cod produs: LOOK 979
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 13.000,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...