-19% Bicicleta LOOK 765 Shimano 105 MIX PROTEAM

Despre LOOK:

Primul cuvant la care te gandesti cand auzi de Look este inovatia. Design-ul, greutatea redusa si inovatia sunt definitorii pentru gama de produse al companiei franceze. 

Look si-a construit reputatia de brand avantgardist odata cu inventarea primei pedale automate din lume in anul 1984. O noutate absoluta la acea vreme, sistemul de pedalaj Look si-a dovedit valoarea un an mai tarziu cand i-a adus lui Bernard Hinault victoria in Turul Frantei.

Look nu s-a oprit la pedale, pentru ca dupa doi ani, in anul 1986, sa revolutioneza lumea ciclismului producand primul cadru de carbon. Avand o capacitate dobandita de a face previziuni exacte ale directiei industriei de biciclete Look a acumulat 20 de ani de experienta in lucrul cu fibra de carbon iar astazi,

cand carbonul este ubicuu in materie de produse de performanta, produsele Look sunt cu o generatie inaintea competitorilor cei mai apropiati. 

Mergi mai departe, pedaleaza mai mult, bucura-te de comfort!

Conceputa ca o bicicleta de anduranță sau competiții pe distanțe lungi, LOOK 765 ridică standardele. Este o bicicleta ce balansează perfect cerințele unei bicicleta ce te angajează in pedale, dar și confortul necesar pe trasee lungi. Foarte rapidă pe urcări, agilitate bună în curbe și o manevrabilitate perfectă pe coborâre fac din 765 o bicicleta elegantă, stabilă si foarte prietenoasă în același timp.   


NOUA TEHNOLOGIE CARBOFLAX

Cadrul este realizat din fibra de carbon cu împletitura speciala pentru a absorbi vibratiile date de rulajul pe sosea. 765 are un cadru cu grosime variabila in locurile esentiale pentru a disipa șocurile si a transmite vectorii de forta acolo unde e nevoie de energie. Fibrele naturale utilizate acorda calitati unice acestui cadru datorita proprietatilor lor de elongare

GEOMETIE ENDURANCE

Look a creat acest cadru pentru a veni mai bine in intampinarea interesului ciclistilor. 765 este optimizat pentru a conferi un plus de comfort pentru turele lungi de rezistenta.

CHAINSTAY-uri asimetrice, SEATSTAY-uri prelungite

Design-ul furcii din spate avantajează transmiterea fortei prin chainstay-ul supradimensionat pe partea dreapta pentru a mentine un echilibru dinamic. Forma subtire seatstay-urilor garanteaza comfortul fara a compromite performanta

COMPATIBILITATE CABLURI INTEGRATE DI2

Toate cablurile sunt ascunse prin cadru. Exista posibilitatea de a converti usor cadrul pentru DI2 sau cabluri mecanice.

RULMENTI PF30

Rulmentii pentru angrenaj sunt conformi cu standardul PF30. Acest sistem prezinta avantaje in ce priveste rigiditatea si viata rulmentilor. 

Specificatii bicicleta:

Tip:

Sosea

Cadru:

765 HM Monocoque Carbon

Furca:

765 Carbo Flax Technology, Certificare 14781

Cuvete:

FSA No.10, Semi-Integrated

Pipa:

FSA OMEGA

Ghidon:

FSA Vero Compact

Ghidolina:

Look Grip

Schimbator spate:

Shimano 105 5800

Schimbator fata:

Shimano 105 5800

Manete schimbator:

Shimano 105 5800

Frane:

Shimano 105 5800

Foi angrenaj:

FSA OMEGA Compact 50/34

Butuc pedalier:

FSA VP30

Caseta pinioane:

Shimano 105 11v 5800 11/32

Lant:

Shimano CN-HG601-11v

Roti:

Shimano RS10

Spite:

Inox

Anvelopa fata:

Continental Ultra Sport II 700x25"

Anvelopa spate:

Continental Ultra Sport II 700x25"

Camere:

Incluse

Pedale:

-

Sa:

Selle Italia Flow

Tija sa:

FSA GOSSAMER 27,2 / 350MM

Greutate:

8.62 kg

Tehnologii:


CARBOFlax, Cabluri ascunse in cadru,CARBOFlax, Cabluri ascunse in cadru,

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Bicicleta LOOK 765 Shimano 105 MIX PROTEAM

  • Cod produs: 765
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 8.900,00 Lei
  • 7.200,00 Lei

Opţiuni disponibile

Loading...
Loading...
Loading...