Bicicleta CANNONDALE TRAIL 6 Gri 27.5" 2017

Linia de biciclete Trail e facuta pentru a aduce amatorii in lumea ciclismului montan de performanta. De la diametrul diferit al rotilor pentru potrivirea cu fiecare marime, caracteristicile de curse ale cadrului, pana la greutatile cele mai mici din clasa ei, toate se adauga la experienta ciclistica care seteaza standardul pentru viteza si distractie.

GEOMETRIE SPECIALA

Pentru hardtail-urile de XC, rotile de 27,5" si 29”sunt optiunea cea mai buna pentru viteza. Acestea fiind spuse, o bicicleta care se potriveste e de departe mult mai distractiva si sigura decat una nepotrivita, asa ca pentru a atinge cea mai buna combinatie de viteza si distractie pentru ciclisti, bicicletele Trail sunt proiectate pentru roti de 27.5” in marimile XS, S, M, L si XL, iar pentru 29” in marimile M,L,XL si XXL.

CADRU DIN ALIAJ OPTIMIZAT

Formele tevilor cadrelor de Trail sunt prelucrate intens, fiind proiectate pentru a maximiza performanta si a micsora greutatea. Intregul cadru este tratat termic pana la gradul de intarire T6 abia dupa ce a fost sudat, pentru a asigura o intarire si aliniere structurala uniforma.

TIJA DE SA SAVE

Forma optimizata a tijei de sa si basculei spate ofera elasticitate verticala, fara compromisuri in rigiditatea laterala.

SUDURI NETEDE

Sudurile netede duble ca tehnologie patentata de Cannondale, sustin maiestria nostra in lucrul cu aluminiul. Noi facem suduri duble adevarate, nu „suduri fine” realizate prin chituire si umplere cu vopsea precum competitorii. Acest lucru elimina punctele de stres si de slabiciune, permitandu-ne sa creem cadre mai usoare si mai rezistente.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Bicicleta CANNONDALE TRAIL 6 Gri 27.5" 2017

  • Cod produs: TRAIL 6 Gri 27.5" 2017
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 2.450,00 Lei

Opţiuni disponibile

Loading...
Loading...
Loading...