Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
Casca SH+ Shabli S-Line White World Champion S/L

SH+ ataca segmentul castilor high end cu Shabli! Dincolo de design-ul spectaculos Shabli atrage prin calitate si performanta. Un produs autentic italian ce imbina valori inalte ale conforului si ale aerodinamicii.

ULTRA USOARA 220gr, CONSTRUCTIE DURABILA

Tehnologia In-mold reprezinta standardul in privinta castilor de calitate. Specialistii italieni au conceput un design unic care plaseaza excesul de material EPS doar acolo unde este nevoie. Alte grame au fost inlaturate si prin alegerea unor curele speciale si a sistemului de reglaj Speed Turn System 4.

VENTILATA SI AERODINAMICA

Prin integrarea inteligenta a canaleleor de racire in superbul sau design, cele 26 de gauri de ventilatie conduc aerul ce preia caldura excesiva pentru a o disipa.

REGLAJ SIMPLU, POTRIVIRE PERFECTA

Prea larg? Prea strans? sistemul de reglaj Speed Turn System 4 permite reglajul fin al diametrului castii. In plus, Shabli este gandita sa stea fixa fara sa trebuiasca sa fie stransa de cap. STS4 se poate regla cu usurinta si din mers, utilizand doar o mana la precizie de milimetru!

Exista diferite anatomii ale capului, iar producatorii de casti trebuie sa asigure compatiblitatea cu toate. SH+ a conceput un sistem intuitiv usor de reglat. O casca care jeneaza in mers este un lucru greu de suportat, cataramele cu inchidere SH+ nu vor permite ca chingile sa se deregleze.

IGINIZARE USOARA, PROTECTIE IMPOTRIVA INSECTELOR

Buretii din interiorul castii sunt realizati din material antibacterial si pot fi detasati usor.

Plasa din partea frontala te apara de intapaturile insectelor. Un accesoriu obligatoriu pentru ciclistii cu alergii cunoscute.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Casca SH+ Shabli S-Line White World Champion S/L

  • Cod produs: Shabli S-Line
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 480,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...