Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
-53% Casca SH+ Shot Galben

Scutură secunde bune din personal best-ul tău cu noua cască SH+SHOT ! Brand-ul din Cremona isi consolideaza reputatia cu o îmbinare unică de eleganta si functionalitate prin noua cască Shot. 

GREUTATE MICA, CONSTRUCTIE DURABILA

Tehnologia In-mold reprezinta standardul in privinta castilor de calitate. Specialistii italieni au conceput un design unic care plaseaza excesul de material EPS doar acolo unde este nevoie. Alte grame au fost inlaturate si prin alegerea unor curele speciale si a sistemului de reglaj.

VENTILATA SI AERODINAMICA

Prin integrarea inteligenta a canalelor de racire in superbul sau design, cele 26 de gauri de ventilatie conduc aerul ce preia caldura excesiva pentru a o disipa.

REGLAJ SIMPLU SI FIN

Prea larg? Prea strans? Sistemul Speed urn System permite reglajul fin al diametrului. In plus, Shot este gandita sa stea fixa fara sa trebuiasca sa fie stransa de cap. Se poate regla cu usurinta si din mers, utilizand doar o mana la precizie de milimetru!

Exista diferite anatomii ale capului, iar producatorii de casti trebuie sa asigure compatiblitatea cu toate. SH+ a conceput un sistem intuitiv usor de reglat. O casca care jeneaza in mers este un lucru greu de suportat, cataramele cu inchidere SH+ nu vor permite ca chingile sa se deregleze.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Casca SH+ Shot Galben

  • Cod produs: Shot
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 380,00 Lei
  • 179,00 Lei

Opţiuni disponibile

Loading...
Loading...
Loading...