Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online pot fi procesate cu intarzieri de pana la 48H. Ne puteti transmite solicitarile voastre pe adresa de email comenzi@emmeduesport.ro

Despre Echipa Emmedue

Misiunea noastra


De ce Emmedue? Bucuria de a pedala nu se uită.


Bicicletele au evoluat continuu, dar ciclismul a ramas mereu același: transpirație si efort continuu.


Ne motivează mai mult decât orice sa primim clienți pasionati. Emmedue crede în cei care pun inima si sufletul în ceea ce iubesc. Pentru că energia lor nu se termină indiferent cat de greu drumul le este. 


Și am facut asftel o promisiune: sa fim devotati sportului cu 2 roți- ciclism pe Sosea sau mountain-Bike șisă ducem istoria mai departe. Sa arătăm clienților produse noi, unele revoluționare, mărci celebre si inovative, pe care le oferim la preturi rezonabile. Cine suntem?


EmmedueSport a inceput in anul 2008 cu deschiderea unuimagazin mic de biciclete in Ploiesti. Ne-am imaginat un loc in care sa ne povestim pasiunea pentru sport si pentru aventura. Specialitatea si experienta echipei Emmedue este legata de acest sport din care am invatat pas cu pas tot ce cunoaștem despre biciclete. Am ramas aceiasi sportivi avizi de ciclism ( sosea sau mountain-bike), de ture frumoase, de aventuri sau competitii  si vrem sa aratam asta prin tot ceea ce facem.


Am maischimbat unele locatii, iar din 2015 suntem in Ploiești, pe strada Gh. Doja nr.23. Si online pe www.emmeduesport.ro.


Ce vei gasi la noi:

- o echipă tânără, pasionată si competentă, care oferă consilierea de care aveti nevoie;

- mărcile istorice pe care ne mândrim să le punem pe piațaca importatori exclusivi: SIDI, LOOK, Selle San Marco, GIESSEGi, TUFO, SILVINI si multe altele;

- biciclete de valoare si brand-uri cu un anumit renume,sau cu un raport-calitate excelent.

- service specializat cu mecanicul nostru prietenos șisuper-priceput .

- un club dedicat clienților nostri pentru care organizamture și evenimente: #EmmedueClub

 Valorile noastre:

1. Credem in competitie și in spirit de echipa. Ne asumam riscul de a gresi, pentru a oferi doar produse competitive.

2. Fiecare client este diferit. Suntem atenti la nevoile tale, consultam inainte de a oferi produse. Si intotdeauna doar cele potrivite.

3. Relatii bazate pe comunicare. Comunicare simpla si eficienta cu orice client, ne cerem scuze cand gresim si ne straduim mereu sa respectam promisiunile catre clienti.

4. Cautam solutii. Daca nu avem ce cauti, iti aratam mereu ceva ce te poate satisface.

Loading...
Loading...
Loading...