Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
Ochelari SH+ RG 5000 Crystal Yellow

SH+ vin din tara celor mai bune lucruri! Maiestrie si stil asa cum numai italienii stiu sa o faca. E suficient sa probezi oricare pereche din gama de ochelari si te vei convine ca merita sa adaugi unul dintre aceste exponente ale elegantei tinutei tale!

PRODUS HIGH END LA PRET MID RANGE!

RG 5000 este top-ul gamei SH+. Aspectul premium este usor observabil, ochelarii stau excelent pe cap sprijinindu-se pe o arie mica, caracteristica specifica modelelor profesionale

LENTILE DE CALITATE

Toti ochelarii SH+ au lentilele realizate din policarbonat multistratificat. Acest material prezinta cele mai bune calitati optice in ce priveste contrastul imaginii si acuitatea vederii in timpul deplasarii prin natura. Noile lentile SH+ prezinta o mai mare rezistenta la zgariere datorita utilizarii ultimelor tehnologii de crestere a duritatii policarbonatului. 

SIGURANTA INAINTE DE TOATE

Lentilele SH+ sunt proiectate ca in caz de impact sa nu se sparga fiind extrem de flexibile. De asemenea si ramele au fost proiectate tinand cont de siguranta. Combinatia de termoplastic si cauciuc moale dovedeste angajamentul pe care SH+ si l-a luat pentru securitatea clientilor sai.

UN NOU NIVEL AL COMFORULUI

Pentru a intampina orice situatie, acest model vine cu 3 lentile de rezerva care se pot inlocui rapid. 100% protectie UV bineinteles.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Ochelari SH+ RG 5000 Crystal Yellow

  • Cod produs: RG 5000
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 435,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...