Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online pot fi procesate cu intarzieri de pana la 48H. Ne puteti transmite solicitarile voastre pe adresa de email comenzi@emmeduesport.ro
Pedale Look KEO 2 MAX Negru

Despre Look:

Fara indoiala Look este cel mai vizionar brand din lumea bicicletelor. Ei au fost inventatorii pedalei automatice care in ziua de azi a devenit o banalitate. In prezent la Look nu s-a schimbat pasiunea pentru inovare si performanta. De-a lungul anilor pe Look s-au bazat sportivi legendari cum ar fi: Bernard Hinault, Greg Lemond, Gianni Bugno sau Chris Boardman. La Look lucreaza 35 de cercetatori si ingineri in biomecanica care implementeaza feedback-ul primit de la sportivii ce folosesc produsele Look, din care amintim pe Peter Sagan sau Vincenzo Nibali. Look are o influenta atat de mare asupra pedalelor pentru ciclismul de sosea incat in mod general ciclistii numesc orice pedala de sosea "pedala Look".

LOOK KEO 2 MAX

Zona placutei de contact este mai mare si mai rezistenta

Pentru mai multa eficienta si confort, pedala Keo 2 Max are o suprafata de contact a placutei cu 12% mai mare decat Keo Carbon. Durabilitatea este sporita gratie placii de otel integrata in corpul pedalei.

Doar 130gr!

La 130gr/pedale Keo 2 Max sunt cele mai usoare din gama lor

Q Factor reglabil


Factorul Q (distanta intre pedale) se poate modifica cu +- 2mm datorita celor filetelor cu 14 spire. In acest fel Keo 2 Max se adapteaza la persoane cu diferite latimi ale bazinului

Pedale de incredere, fabricate in Franta

Corp din materiale rezistente, rulmenti din otel inoxidabil, ax supradimensionat cu garnituri duble, toate contibuie la un produs sigur pe care te poti baza in orice conditii.

Aceste pedale au fost testate la 2 milioane de cicluri la 100 rotatii pe minut cu o greutate de 90kg. Rezultatul obtinut depaseste cu mult standardul industriei EN14781. Rulmentii cu garnituri duble asigura intervale mari de timp intre servisari.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Pedale Look KEO 2 MAX Negru

  • Cod produs: keo 2 max
  • Disponibilitate: Disponibil in curand!
  • 360,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...