Pedale Look KEO 2 MAX 2018

DESPRE LOOK

   Vizionar în crearea primei pedale automate în 1984, LOOK a fost întotdeauna pasionat, inovator și performant. Portofoliul lor de ciclisti  include legende precum Hinault, Lemond, Bugno, Boardman și Laurent Jalabert. Produsele LOOK îmbunătățesc performanța cu un stil maxim de calitate si fiabilitate. Peste 35 de persoane lucrează în cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare LOOK, inclusiv ciclistul de clasă mondială Laurent Jalabert. Inginerii LOOK au lucrat cu materiale compozite de peste douăzeci de ani; au construit primul cadru de carbon din monobloc și furci de carbon monobloc. Entuziasti, ciclisti, triatlonisti, LOOK este brandul care vă va reda performanța la nivelul următor.

Noul KEO 2 MAX este produsul care vă va oferi increderea pe care trebuie să o depășiți fata de limitele personale.

   Echipa de design LOOK a remodelat complet forma KEO 2 MAX, oferindu-i o linie noua, subtire si inca o suprafata de contact mai larga, crescand stilul si eficienta.

TEHNOLOGII

SPRAFATA DE CONTACT OPTIMIZATA

   Suprafața de contact a noului KEO 2 MAX păstrează liniile puternice pe care a fost construită istoria sa. Lățimea sa a fost mărită la 60 mm pentru a asigura o platformă mai mare și o stabilitate îmbunătățită a piciorului în timpul pedalei. Acest lucru creează un sentiment de confort de neegalat, care nu se găsește în nicio altă pedală.
   De asemenea, am căutat să optimizăm transferul de putere datorită noii sale suprafețe de 500 mm² (+ creștere de 25%). Forma plăcii din oțel inoxidabil a fost revizuită pentru a se potrivi cu cea a clemei și pentru a păstra, indiferent de poziția piciorului (în funcție de plutitorul unghiular pe care îl utilizați), aceeași cantitate de contact pentru o performanță consistentă.


PROFIL IMBUNATATIT AL AXULUI

   Profilul axului noului KEO 2 MAX a fost, de asemenea, optimizat. Construit în jurul unei axe de oțel "Chromoly Plus" supradimensionat, acesta este alcătuit dintr-o osie cu un rulment interior cu bile și un rulment cu role de ac, amplasat sub suprafața de contact, pentru a manipula încărcătura și a distribui în mod optim. O nouă componentă a fost adăugată între aceste două rulmenți. Undispozitiv de spălat rugină, utilizată anterior pentru a ține lagărul cu role de ac în loc, a fost înlocuită cu un distanțier conic. Această soluție tehnică reduce fricțiunea, crește fluiditatea și, prin urmare, scade toleranțele geometrice ale corpului pedalei și joc.Singurul scop al sumei acestor îmbunătățiri a fost să vă garanteze o fiabilitate ireproșabilă.UTILIZARE

Ciclism amator si competitional

MATERIAL

Compozit

AX

Crom si otel

FILET

9/16 X 20 mm

LUNGIME

17,3 mm

SUPRAFATA CONTACT

500 mm²

UNGHI DE MISCARE

0 °, 4.5 ° sau 9 °

GREUTATE

130 gr sau 328 gr cu placute si suruburi

CULOARE

Negru si Alb

PLACUTE INCLUSE

KEO Grip GRI si suruburi de prindere

GARANTIE

2 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Pedale Look KEO 2 MAX 2018

  • Cod produs: KEO 2 MAX 2018
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 375,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...