Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online pot fi procesate cu intarzieri de pana la 48H. Ne puteti transmite solicitarile voastre pe adresa de email comenzi@emmeduesport.ro
Pedale Look KEO 2 MAX Negre 2018

DESPRE LOOK

Vizionar în crearea primei pedale automate în 1984, LOOK a fost întotdeauna pasionat, inovator și performant. Portofoliul lor de ciclisti  include legende precum Hinault, Lemond, Bugno, Boardman și Laurent Jalabert. Produsele LOOK îmbunătățesc performanța cu un stil maxim de calitate si fiabilitate. Peste 35 de persoane lucrează în cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare LOOK, inclusiv ciclistul de clasă mondială Laurent Jalabert. Inginerii LOOK au lucrat cu materiale compozite de peste douăzeci de ani; au construit primul cadru de carbon din monobloc și furci de carbon monobloc. 

Ciclisti amatori si Entuziasti, ciclisti profesionesti sau triatlonisti, LOOK este brandul care vă redă performanța pentru a atinge nivelul următor.


KEO 2 MAX

Noul KEO 2 MAX vă oferă încrederea necesară pentru a-ți depăși limitele personale si a obține progresul tău ca sportiv.

LOOK a remodelat complet forma KEO 2 MAX, oferindu-i o linie de design mai subtire si o suprafata de contact mai larga, crescand astfel stilul si eficienta modelului.

Doar 130gr!

La 130gr/pedale Keo 2 Max sunt cele mai usoare din gama lor

Q Factor reglabil


Factorul Q (distanta intre pedale) se poate modifica cu +- 2mm datorita celor filetelor cu 14 spire. In acest fel Keo 2 Max se adapteaza la persoane cu diferite latimi ale bazinului

Pedale de incredere, fabricate in Franta

Corp din materiale rezistente, rulmenti din otel inoxidabil, ax supradimensionat cu garnituri duble, toate contibuie la un produs sigur pe care te poti baza in orice conditii.


TEHNOLOGII

SPRAFATA DE CONTACT OPTIMIZATA

Suprafața de contact a noului KEO 2 MAX păstrează liniile puternice de design pe care a fost construit brand-ul încă de la primul model de pedale și pe care s-a construit reputația LOOK. Lățimea a fost mărită la 60 mm pentru a asigura o platformă mai mare și o stabilitate îmbunătățită a piciorului în timpul pedalării. Acest lucru îți creează un sentiment de confort neegalat, care nu se găsește în nicio altă pedală.

De asemenea, am căutat să optimizăm transferul de putere datorită noii sale suprafețe de 500 mm² (+ creștere de 25%). Forma plăcii din oțel inoxidabil a fost revizuită pentru a se potrivi cu cea a plăcuței KEO și pentru a păstra, indiferent de poziția piciorului (în funcție de elasticitatea plăcuței Keo pe care o utilizați), aceeași cantitate de contact pentru o performanță consistentă.


PROFIL IMBUNATATIT AL AXULUI

Profilul axului noului KEO 2 MAX a fost, de asemenea, optimizat. Construit în jurul unei axe de oțel "Chromoly Plus" supradimensionat, acesta este alcătuit dintr-o osie cu un rulment interior cu bile și un rulment cu role de ac, amplasat sub suprafața de contact, pentru a manipula încărcătura și a distribui în mod optim. A fost adăugată între cei doi rulmenți o componentă pentru a proteja de rugină rulmenții, utilizată anterior pentru a ține lagărul cu role de ac în loc, acum înlocuită cu un distanțier conic. Această soluție tehnică reduce fricțiunea, crește fluiditatea și, prin urmare, scade toleranțele geometrice ale corpului pedalei și elimină jocul corpului pe ax. Singurul scop al sumei acestor îmbunătățiri a fost să vă garanteze o fiabilitate ireproșabilă.UTILIZARE

Ciclism amator si competitional

MATERIAL

Compozit

AX

Crom si otel

FILET

9/16 X 20 mm

LUNGIME

17,3 mm

SUPRAFATA CONTACT

500 mm²

UNGHI DE MISCARE

0 °, 4.5 ° sau 9 °

GREUTATE

130 gr sau 328 gr cu placute si suruburi

CULOARE

Negru si Alb

PLACUTE INCLUSE

KEO Grip GRI si suruburi de prindere

GARANTIE

2 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Pedale Look KEO 2 MAX Negre 2018

  • Cod produs: KEO 2 MAX 2018
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 375,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...