***BLACK FRIDAY *** Pe 17 NOIEMBRIE hai online sa vezi reducerile fabuloase pe care ti le pregatim!
Pedale Look KEO 2 MAX BLADE Arc 12 Negru

Despre Look:

Fara indoiala Look este cel mai vizionar brand din lumea bicicletelor. Ei au fost inventatorii pedalei automatice care in ziua de azi a devenit o banalitate. In prezent la Look nu s-a schimbat pasiunea pentru inovare si performanta. De-a lungul anilor pe Look s-au bazat sportivi legendari cum ar fi: Bernard Hinault, Greg Lemond, Gianni Bugno sau Chris Boardman. La Look lucreaza 35 de cercetatori si ingineri in biomecanica care implementeaza feedback-ul primit de la sportivii ce folosesc produsele Look, din care amintim pe Peter Sagan sau Vincenzo Nibali. Look are o influenta atat de mare asupra pedalelor pentru ciclismul de sosea incat in mod general ciclistii numesc orice pedala de sosea "pedala Look".

KEO 2 MAX BLADE

Tehnologie Blade pentru modelul Keo 2 Max! Look ofera acest model intermediar pentru a livra performante de top intr-un pachet accesibil.

Clipsare si declipsare in siguranta

Sistemul Keo Blade se bazeaza pe proprietatile elastice remarcabile ale arcului lamelar. Spre deosebire de un arc elicoidal de otel, Blade elibereaza piciorul mult mai rapid cu efort mai mic. In plus, arcul nu se va slabi in timp asa cum se intampla cu cele de metal unde imbatraneste materialul.

Look ofera arcuri de diferite duritati pentru a veni in interesul diferitelor tipuri de ciclisti. Versiunea 12 este optima pentru majoritatea ciclistilor in timp de numarul 16 se adreseaza celor ce cauta mai multa fermitate in retinere. Versiunea 20 ofera maximul de retinere. Arcurile se pot schimba cu o cheie speciala.


Suprafata mare pentru transfer maxim de energie

Constructia Keo 2 Max Blade are integrata o placa de otel de 60 mm care langa plusul de durabilitate oferit, garanteaza un contact perfect intre placuta si pedala indiferent de unghiul de reglaj al placutei pe pantof.

Foarte usoare, 120gr fiecare

Noile pedale sunt mai usoare decat modelul precedent. Reductia de greutate a fost posibila cu ajutorul unui ax mai subtire reproiectat si realizat din metal mai dur.

Q Factor reglabil

Factorul Q (distanta intre pedale) se poate modifica cu +- 2mm datorita celor filetelor cu 14 spire. In acest fel Keo 2 Max se adapteaza la persoane cu diferite latimi ale bazinului

Pedale de incredere, fabricate in Franta.

Corp din materiale rezistente, rulmenti din otel inoxidabil, ax supradimensionat cu garnituri duble, toate contibuie la un produs sigur pe care te poti baza in orice conditii.

Aceste pedale au fost testate la 2 milioane de cicluri la 100 rotatii pe minut cu o greutate de 90kg. Rezultatul obtinut depaseste cu mult standardul industriei EN14781. Rulmentii cu garnituri duble asigura intervale mari de timp intre servisari.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Pedale Look KEO 2 MAX BLADE Arc 12 Negru

  • Cod produs: keo 2 max blade
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 450,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...