Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
Pedale Look KEO EASY

Despre Look:

Fara indoiala Look este cel mai vizionar brand din lumea bicicletelor. Ei au fost inventatorii pedalei automatice care in ziua de azi a devenit o banalitate. In prezent la Look nu s-a schimbat pasiunea pentru inovare si performanta. De-a lungul anilor pe Look s-au bazat sportivi legendari cum ar fi: Bernard Hinault, Greg Lemond, Gianni Bugno sau Chris Boardman. La Look lucreaza 35 de cercetatori si ingineri in biomecanica care implementeaza feedback-ul primit de la sportivii ce folosesc produsele Look, din care amintim pe Peter Sagan sau Vincenzo Nibali. Look are o influenta atat de mare asupra pedalelor pentru ciclismul de sosea incat in mod general ciclistii numesc orice pedala de sosea "pedala Look".

Look Keo Easy

Standardul Keo

Acest standard a fost ales de Look pentru a contrui pedale conforme cu observatiile lor in materie de biomecanica. Keo inseamna pedale si placute cat mai mici dar totodata compatibile cu toti pantofii de ciclism

Platforma mare

Platforma Keo Easy asigura comfort sporit si transfer de forta bun

Ideale pentru incepatori

Sistemul de reglaj al tensiunii arcului pe 8 trepte faciliteaza alegerea tesiunii comforme cu nivelul de experienta

Pedale de incredere, fabricate in Franta.

Corp din materiale rezistente, rulmenti din otel inoxidabil, ax supradimensionat cu garnituri duble, toate contibuie la un produs sigur pe care te poti baza in orice conditii.

Aceste pedale au fost testate la 2 milioane de cicluri la 100 rotatii pe minut cu o greutate de 90kg. Rezultatul obtinut depaseste cu mult standardul industriei EN14781. Rulmentii cu garnituri duble asigura intervale mari de timp intre servisari.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Pedale Look KEO EASY

  • Cod produs: Keo Easy
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 210,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...