Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.
Home Trainer ELITE Turno Direct Drive Smart B+

Antrenorul perfect

Pentru ciclistii puternici care doresc să facă intervale grele, Elite Turno va ofera tot ce-i mai bun.

Suportul integrat are un senzor Misuoro B + Bluetooth și ANT (inclus) care transmite informații despre viteză și cadență către dispozitive compatibile GPS, Android și iOS.

Include un abonament de 12 luni pentru aplicația E-training de la Elite, dar poate fi de asemenea folosită cu multe opțiuni de software pentru terțe părți.

Direct Drive te ajuta sa montezi bicicleta pe cadrul solid si stabil al home-trainerului. Rezistența maximă de peste 1.580 W (la 60 KMPH) înseamnă că tocmai ai gasit antrenorul perfect pentru intervale și sprint-uri.

  • Unitate de antrenare fluidă fără cabluri sau setări pentru ajustare, cu cât vă deplasați mai greu cu atât mai greu se întâmplă - deci doar săriți și pedalati!
  • Pliabil cu un mâner integrat pentru transportul sau depozitarea facilă, ceea ce face ca acesta să fie un antrenor ideal de încălzire, deoarece nu este nevoie să aduceți o roată de antrenament de rezervă.
  • Compatibil cu cleme de eliberare rapidă de 130 și 135 mm, precum și cu axele de 142 x 12 mm, adaptoarele pentru ramele BOOST 148 x 12 sunt disponibile separat.
  • Compatibil cu casetele Shimano și Sram cu 9, 10 și 11 viteze (nu sunt incluse), poate fi adaptat pentru Campagnolo folosind adaptorul TT14233.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Home Trainer ELITE Turno Direct Drive Smart B+

  • Cod produs: ELITE TURNO
  • Disponibilitate: Produs disponibil
  • 2.999,00 Lei
Loading...
Loading...
Loading...