Dragi clienti, va informam ca in aceasta perioada comenzile online vor fi livrate cu intarzieri de 2-5 zile.

Utilizare site si Preturile utilizate

 INFORMATII GENERALE

 

Proprietatea site-ului


1. Site-ul www.EmmedueShop.ro este integral proprietatea SC EMMEDUESPORT SRL, societate cu personalitate juridica romana, cu sediul social in B-dul Republicii nr. 16 bl. 33A2 ap.11, Mun. Ploiesti, Jud. Prahova, inregistrata in Registrul Comertului:J29/2047/2007, CUI: RO22262363,


2. Folosirea site-ului si lansarea unei comenzi on-line implica acceptarea conditiilor generale de mai jos. Modificarea conditiilor poate avea loc fara notificarea clientului, recomandam parcurgerea informatiilor inainte de orice utilizare.


Proprietatea intelectuala


3. EmmedueShop.ro permite utilizatorului accesul limitat si in interes personal, exclusiv în scop de informare și de a efectua comenzi online. Nu i se permite accesul pentru descarca sau modifica orice continut existent in site sau site-ul in mod global, de a copia, de a distribui sau de a exploata, partial sau integral informatiile din site în scop personal sau comercial.


4. Distribuirea unui link (legatura web) catre EmmedueShop.ro este permis în baza unui acord prealabil, cu caracter limitat si revocabil, dar si cu obligatia utilizatorului de a-i înlatura efectele la solicitarea noastra, fiind permis exclusiv utilizatorilor nostri înregistrati sau altor parteneri în scris sau telefonic, inclusiv pe email.


5. Emmedueshop.ro creaza majoritatea continutului din site: imagini, texte si descrieri, functionalității, grafica web, sau le obtine spre utilizare din partea furnizorilor care detin proprietatea acestora, fiind titularul de drept.  Toate informatiile din site sunt disponibile utilizatorului exclusiv pentru informarea sa. Prelucrarea si distribuirea informatiilor, sau a oricarui continut (inclusiv doar prețurile practicate), prin price procese, manuale sau automatizate (cum ar fi spidering) va fi considerata o încalcare a drepturilor de autor (copyright), cu exceptia cazurilor in care exista o intelegere in acest expresa cu proprietarul site-ului. Incalcarea drepturilor de autor se sanctioneaza conform Legii 8/1996.


ACCESUL LA SITE SI CONTINUT


6. Lansarea unei comenzi ferme on-line prin intermediul site-ului este permisa oricarui utilizator al site-ului, cu sau fara inregistrarea unui cont de utilizator.


Contul de utilizator


7. Crearea contului de utilizator implica introducerea datelor de contact solicitate si o parola necesara autentificarii.


8. Acordarea unui voucher sau cupoane de reducere este limitata utilizatorilor ce detin un cont de client pe site.


9. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre EmmedueShop.ro se face in conformitate cu Legea 677/2001 cu privirea la protectia persoanelor prin prelucrarea datelor cu caracte personal si libera circulatie a acestora. Prin crearea contului de utilizator consideram existent acordul utilizatorului. de prelucrare a datelor cu caracter personal, in scopul rezolvarii cererilor si comenzilor acestuia. Accesul la datele introduse nu este sub nicio forma restrictionat, acestea putand fi modificate, completate, actualizate sau sterse de catre titular, atat prin intermediul site-ului cat si printr-o notificare scrisa adresata societatii prin alte moduri legale de comunicare, conform legii mentionate.


Continutul prezentat in site


10. Denumirea produsului, pozele si descrierea, cat si functionalitatile produselor nu sunt limitative si nu au caracter contractual.


11. Desi ne dorim ca informatiile prezentate sa aiba acuratețe 100%,se pot întalni erori, asa încat vă rugam sa ne dați de stire orice informatie care poate fi eronată la adresa comenzi@emmeduesport.ro. Daca ai cumparat un produs in baza acestor informatii eronate ne obligam să restituim orice diferențe de valoare.


Suspendarea si stergerea unui cont


12. Suspendarea si stergerea unui cont pot avea loc in urma unei fraude din partea unui utilizator, sau in cazul in care el nu prezinta informatii care ar fi identificabile sau credibile, fiind reputate drept fictive. 


13. In urma unei comenzi neonorate de catre client datorata informatiilor fictive sau false, contul utilizatorului va fi suspendat pana rezolvarea situatiei create si repararea daunelor cauzate.


POLITICA DE PRETURI


14. Preturile sunt actualizate periodic in functie de cursul BNR, de preturile recomandate de vanzare ale producatorului si modificarile interne de preturi. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.


15. Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul derizoriu: (2) „Daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.”


16. Intrucat un mic numar de produse pot fi indicate pe site cu preturi gresite, stabilite in mod eronat de operatorul de date sau de sistemul informatic. In aceasta situatie, emmedueshop.ro nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

 

Loading...
Loading...
Loading...